Geld verdienen als webcam model

Wie snel aan extra geld wenst te komen is werken als webcam model een goede optie. Als je het als webcamperformer goed aanpakt kan je na verloop van tijd zelfs zulke mooie inkomsten opbouwen dat je geen voltijdse job meer nodig hebt.

Het enige wat je overigens nodig hebt om aan de slag te gaan als webcam model is het volgende: een computer, een internetverbinding, een zeer goede webcam en een bankrekening om jouw verdiensten op uit te betalen.

Aanmelden als webcammodel

Om een leuke verdienste op te bouwen is het aangeraden om met een goede “werkgever” aan de slag te gaan. Een vaste en betrouwbare waarde in deze industrie is “Islive”. Wil een bezoeker van hun websites met jou cammen, dan betaalt die hiervoor een vast bedrag per minuut. Omdat iedere bezoeker zijn eigen voorkeuren heeft op gebied van uiterlijk en seks, is bij Islive iedereen welkom als webcam model: dik, dun, groot, klein,… het maakt allemaal niet uit. Lees hier meer over Islive

Volledig anoniem cammen

Als je denkt dat het werk van een webcamdame niets voor jou is omdat je liever niet herkent wenst te worden, dan vergis je je! Je mag jezelf namelijk helemaal onherkenbaar maken voor de webcam. Dit ken je doen door bijvoorbeeld je gezicht niet in beeld te brengen of door jezelf te verkleden met een maskertje of dergelijke. Ook met deze truukjes vinden mannen en of vrouwen het vaak leuk om net met jou te cammen, omwille van het mysterieuze.

Geen technische kennis vereist

Je hoeft geen grote IT kennis te bezitten om te kunnen starten als webcam model. Wanneer je je hebt aangemeld bij bijvoorbeeld Clubislive krijg je een login en gebruikersnaam om gebruik te maken van hun platform, daar kan je in een paar klikken jouw webcam inschakelen en beginnen met cammen.

Geen vaste werkuren

Hoewel het aangeraden is om voor jezelf een paar vaste werktijden vast te leggen zodat je een band kunt opbouwen met bezoekers die speciaal voor jou terugkomen naar de website, ben je volledig vrij om te beslissen welke uren jij wel of niet online bent.

De regels van jouw chatroom

Behalve een paar algemene regels bij jouw werkgever bepaal je zelf de regels van jouw chatroom, je beslist zelf wat je wel en niet laat zien, wat je wel en niet doet en met wie je wel of niet wenst te cammen. Het dient plezierig te blijven in de eerste plaats voor jou en voor je bezoekers.

 

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN ALS WEBCAM MODEL BIJ CLUBISLIVE