Anoniem chatten met onbekenden voor geld

Wanneer je online op zoek gaat naar thuiswerk kom je al snel terecht bij werkaanbiedingen waarin men op zoek gaat naar “chatoperators”. Als chatoperator ga je chatten met totaal onbekenden, zonder webcam. Je kan je dus volledig uitleven in de conversatie die je aangaat met de “klant”, zonder dat deze er achter kan komen wie jij bent of hoe je eruit ziet.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN ALS CHATOPERATOR EN TE STARTEN MET VERDIENEN

De meeste conversaties die je als chatoperator gaat voeren zijn van erotische aard, het is dan ook de bedoeling om steeds goed in te spelen op de vragen en interesses van de klant zodat je met hem of haar een band kunt opbouwen terwijl je praat over koetjes en kalfjes of over seks.

Als chatoperator verdien je gemiddeld € 0.14 per bericht dat jij hebt verzonden. Het spreekt dus voor zich dat als je snel typt en een paar uurtjes per dag beschikbaar bent dat je dan wel een leuk bedrag kunt verdienen.
Wanneer je ervoor kiest om als chatoperator aan de slag te gaan bij één van de grote spelers op de Nederlandse of Belgische markt, dan is het meestal mogelijk om te kiezen voor maandelijkse, wekelijkse of halfwekelijkse uitbetaling (mits je een bepaald bedrag hebt bereikt) via jouw zichtrekening of Paypal account.

Je merkt het al, anonieme chatberichtjes versturen via een daartoe bestemd platform is een leuke bijverdienste voor wie houdt van een gezellige of geile chat en in het bezit is van een stabiele internetverbinding en pc of laptop!

Wil jij graag als chatoperator aan de slag en wil je werken voor een bekende en gerenommeerde werkgever op gebied van erotisch thuiswerk? Dan raden wij jou aan om te solliciteren bij Yops, onze favoriete partner!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN ALS CHATOPERATOR EN TE STARTEN MET VERDIENEN